updates
& inspiratie

Calculeren met een Product Configurator

De Product Configurator is een applicatie waarin vaak complexe, samengestelde producten zijn verwerkt om snel een offerte te genereren binnen een zeer korte tijd. In tegenstelling tot de traditionele prijsbepaling, waarbij door de vele variabelen de prijsbepaling tijdrovend is, foutgevoelig en slechts door een selecte groep mensen kan worden gedaan.

De Product Configurator heeft als doel de doorlooptijd van het maken van een offerte sterk te reduceren. Meerdere gebruikers kunnen hiermee calculeren. Dit kunnen interne sales mensen zijn, maar ook externe wederverkopers, of eindklanten.

De meeste toepassingen op de markt zijn te complex, te duur en te log en bevatten teveel mogelijkheden die zelden worden toegepast in de praktijk. Wij bouwen een slimme, betaalbare, webbased product configurator. Dit doen wij deels in een door ons ontwikkeld platform, maar zal afhankelijk van de klant en het product op maat worden gemaakt voor een optimaal resultaat.

Integrity Design is bekend op het gebied van product configurators. Voor advies, of het ontwikkelen van een product configurator kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij denken graag met u mee over hoe en of een product configurator uw bedrijf kan helpen. Onze ervaring is dat de besparingen enorm kunnen zijn!

Meer weten? Neem dan even contact op.
Contactpersoon: ing. Marc Tangelder, tel: 0653839837, of mail naar: marc@integritydesign.nl

Referentie