ONZEDIENSTEN

Webdesign

INTEGRITY DESIGN maakt websites en webshops die net even anders zijn. Mooi, onderscheidend en op basis van de nieuwste technieken. Design en development komen tot stand in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Hierdoor is het resultaat altijd doordacht en origineel. Met alle diensten onder één dak kunnen we snel schakelen. We maken mooie, strakke websites die functioneel zijn en goed werken. Bovendien zorgen wij ervoor dat onze websites optimaal zijn ingericht voor een optimale vindbaarheid in Google.

Stappenplan

Onze manier van werken is opgebouwd in stappen. Ieder bedrijf heeft een eigen verhaal en dit brengen we samen met jou in kaart. Dat verhaal vertalen wij naar een logisch functioneel ontwerp. Hiermee kunnen we een creatief ontwerp op maat maken. Als het ontwerp akkoord is, gaan we over tot het daadwerkelijk bouwen van de website. We ondersteunen jouw verhaal met de juiste beelden en tekst. Eenmaal opgeleverd gaan onze online marketeers aan de slag om het meeste rendement te halen uit de website. Hoe meer aandacht, hoe succesvoller je website.

Responsive design

Een website wordt meestal het eerst bekeken op een mobiele telefoon. Mobile First. Het is voor ons dan ook ondenkbaar om een website te maken die niet op alle mobiele apparaten functioneert en responsief is. Responsive websites schalen mee aan de grootte van het scherm waarop de bezoeker jouw website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet of een smartphone.

WordPress CMS

Een website moet up-to-date zijn. Een goed bijgehouden website met actuele informatie is aantrekkelijk voor bezoekers en zorgt voor betere vindbaarheid. Integrity Design maakt websites die je eenvoudig zelf kan beheren met het zeer gebruiksvriendelijke Content Management Systeem: WordPress. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in het ontwikkelen en hosten van WordPress websites. Wij onderscheiden ons door professionele maatwerk websites op te leveren die mooi, snel en veilig zijn.

Alle diensten onder één dak

Bij het ontwikkelen van een professionele website komen veel aspecten bij kijken. We werken niet met bestaande thema’s, maar ontwerpen en programmeren sites op maat. Belangrijk daarbij zijn teksten, die de boodschap overdragen, en goed beeldmateriaal. Om de website vindbaar te krijgen zijn diverse zoekmachine-optimalisaties nodig, hierin zijn we gespecialiseerd. Daarnaast bieden we ook e-mailmarketing, social media marketing en Google Ads campagnes. Alles onder één dak.

Overige diensten

meer weten?

Vul hieronder jouw gegevens in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op: