ONZEDIENSTEN

Online marketing

INTEGRITY DESIGN helpt je mee met de ontwikkeling van een online marketingplan tot de ontwikkeling van online advertenties, e-mail marketing, blogging of zoekmachinemarketing. Een geïntegreerde aanpak zorgt voor een continue stroom van nieuwe klanten. Een website optimaliseren en de bijbehorende marketing is een continu proces. Het analyseren van de gegevens is belangrijk om juiste beslissingen te nemen. Een website moet immers de potentiële klant verleiden om actie te ondernemen.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Search Engine Optimization (SEO) is van groot belang om hoog in Google te eindigen. De meeste bezoekers kijken immers niet verder dan de eerste of tweede pagina van Google. Het is dus belangrijk om zo hoog mogelijk in de organische zoekresultaten te eindigen. Onze SEO-experts helpen hierbij. SEO kost doorgaans veel tijd. Als je snel resultaat wilt en op de eerste pagina van Google wilt verschijnen, op bepaalde zoektermen, dan is adverteren met Google Ads een mogelijkheid.

Google Ads (SEA)

De meeste websitebezoekers komen op je website via Google. Het is daarom belangrijk dat je goed zichtbaar en vindbaar bent in deze zoekmachine. Met Google Ads kun je ervoor zorgen dat jouw website op de eerste pagina van Google belandt. Google Ads zijn advertenties gebaseerd op zoekwoorden die je zelf bepaalt. Integrity Design maakt na een analyse van de juiste zoekwoorden een strategische campagne zodat je jouw advertenties aan het juiste publiek toont. Je betaalt per klik en je bepaalt zelf de hoogte van het advertentiebudget.

Social Media Marketing

Social Media kunnen voor veel extra leads voor websites en webwinkels zorgen. Een succesvolle campagne op sociale netwerken draait niet om de kwantiteit, maar om de kwaliteit. Het gaat vooral om de kwaliteit van de relaties die je opbouwt en niet om hoeveel traffic je genereert. Het opzetten en onderhouden van Social Media kost tijd en expertise. Heb je deze niet in huis? Dan kun je het beter aan ons uitbesteden.

Overige diensten

meer weten?

Vul hieronder jouw gegevens in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op: