Projecten waar we trots op zijn

Nedcon Rack Configurator

project details

  • Webapplicatie

    Maatwerk webapplicatie

Voor Nedcon heeft Integrity Design een Product Configurator ontwikkeld. De Product Configurator heeft als doel de doorlooptijd van het calculeren van een palletstelling en het maken van offertes sterk te reduceren. De Product Configurator is zowel voor intern gebruik als voor externe wederverkopers die kunnen inloggen in een afgeschermde website.

De sales configurator omvat een technisch complex rekenhart in een maatwerk module met duidelijke 3D illustraties voor iedere stap in het proces. Op basis van Microsoft ASP.NET en MS-SQL hebben we een mooi platform ontwikkeld waarmee medewerkers tijd besparen en nauwkeuriger berekeningen kunnen maken. De configurator draagt direct bij aan de versteviging van de positie van Nedcon in de markt.

Voordelen configurator: Webbased (.NET + MSSQL database), Beveiligde omgeving met Microsoft ForeFront login, In 7 stappen een volledige calculatie van een palletstelling, Duidelijke (3D) illustraties voor elke stap in het proces, Innovatieve optimalisatieroutine voor de beste configuraties (toelaatbaar gewicht versus prijs), Dynamische 2D tekening met maatvoering, Meertalig (EN/DE), Complexe prijsstructuur met volume afhankelijke kortingspercentages, Transport-en montagecalculatie, Toevoegen of wijzigen van materialen in de Bill Of Material, Output als Word offerte, Email of CSV bestand.

SOLVINQ
marketing, website
Huntenpop
website
Holy Disco
website