ONZEDIENSTEN

WordPress Hosting

De laadtijd van een WordPress website is erg belangrijk. Stel je voor dat je bezoekers en klanten misloopt, omdat je website te langzaam laadt. Natuurlijk is goede beveiliging en support ook belangrijk bij een hostingpartner. Onze servers worden 24 uur per dag, 7 dagen per week gemonitord. Door onze jarenlange ervaring met het WordPress systeem kunnen wij een hoge mate van service bieden. Zowel per mail als per telefoon. Wil je een website verhuizen? Geen probleem, dit verzorgen wij gratis.

Shared SSD Hosting

Voordat een website toegankelijk is voor het grote publiek, dient deze eerst een eigen plekje op het web te krijgen. Dit kan met behulp van webhosting. Shared SSD webhosting is de meest gebruikte manier van hosting. Je huurt een vooraf afgesproken hoeveelheid schijfruimte op een server waarop de website geplaatst kan worden. Zo bent je op een betaalbare manier verzekerd van een goed bereikbare website. Voor WordPress websites zorgen wij voor het technisch onderhoud, zoals het updaten van het CMS-systeem en plugins.

WordPress VPS Hosting

VPS Hosting bij INTEGRITY DESIGN is managed hosting, bedoeld voor de zakelijke WordPress websites in het hogere segment. Wij zorgen dat de techniek op orde is en uw website up-to-date is. De laatste php-versie, CMS-updates en security updates worden adequaat doorgevoerd. De VPS-server is geheel geoptimaliseerd en beveiligd voor het WordPress CMS-systeem.

E-mail afhandeling

Uiteraard kun je gebruikmaken van e-mailfunctionaliteit (IMAP of POP3). Heb je zelf een (exchange) server dan zorgen wij voor een goede afhandeling van de mail. Externe mail in de Cloud kun je bijvoorbeeld regelen met een Gmail of Microsoft Exchange server. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze.

SSL certificaten

Google heeft bepaald dat https-websites een voorsprong hebben ten opzichte van websites die werken met het http-protocol. Een https-website heeft een SSL-certificaat. SSL staat voor Secure Sockets Layer en maakt gebruik van een beveiligde verbinding. Hierdoor worden gegevens van websites extra beveiligd. Een SSL-certificaat aanschaffen, installeren en jaarlijks verlengen is uiteraard mogelijk.

Domeinregistratie

Is je favoriete domeinnaam nog vrij? Dan kunnen wij die voor je registreren! Voor slechts € 14,95 registreer je een .nl-domeinnaam met een contractduur van 1 jaar. Ook andere domein extensies (zoals .com, .eu, .shop, etc.) kunnen we voor je registreren. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij zorgen direct voor de juiste DNS-instellingen, re-directs, en/of mailinstellingen. Wel zo handig. Staat jouw domeinnaam of website ergens anders geregistreerd? Wij helpen je gratis met de verhuizing.

Overige diensten

meer weten?

Vul hieronder jouw gegevens in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op: