ONZEDIENSTEN

(Web)applicaties

INTEGRITY DESIGN is een innovatieve ontwikkelaar van webapplicaties. Wij leveren slimme applicaties en zijn tevens uw partner in applicatiebeheer. Daarnaast zijn we expert in het maken van Product Configurators op maat voor grote en kleine klanten. 

Waarom een webapplicatie?

Een webapplicatie vergroot de service naar interne en externe klanten. Webapplicaties zijn online beschikbaar met behulp van een internetbrowser, dat op elk systeem te vinden is. Lastige lokale installaties zijn daarmee overbodig. Relevante informatie wordt veilig en centraal opgeslagen in een database en iedereen werkt met de meest recente informatie.

Maatwerk applicaties

Geen enkele organisatie is hetzelfde. Het is dan ook logisch dat standaard softwareoplossingen te kort schieten. Wij maken applicaties op maat. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Referentie: Webbased Pricelist

Webapplicatie of Native app?

Een applicatie laten maken en kiezen tussen een webapplicatie of een app voor iOS of Android? We adviseren je graag op basis van jouw specifieke vraag. Elke oplossing heeft zijn eigen voor- en nadelen. De keuze voor de juiste techniek van de app is afhankelijk van de behoefte van je doelgroep, toepassing, gebruiksvriendelijkheid en, niet onbelangrijk, het beschikbare budget.

Product Configurator

Een Product Configurator, ook wel Sales Configurator genoemd, is een applicatie waarin vaak complexe, samengestelde producten zijn verwerkt om daarmee snel en foutloos een offerte te kunnen maken. INTEGRITY DESIGN bedenkt al jaren slimme oplossingen voor klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Referentie: Nedcon Configurator

Overige diensten

meer weten?

Vul hieronder jouw gegevens in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op: