Integrity Design bouwt al jaren professionele en gebruiksvriendelijke websites. Responsive webdesign is onze standaard en wij zorgen ervoor dat uw website niet alleen mooi is, maar ook goed vindbaar!

responsive-devices-firstgear

ONDERSCHEIDENDE WEBSITES

Integrity Design maakt websites die net even anders zijn. Mooi, onderscheidend en op basis van de nieuwste technieken. Design en development komen tot stand in nauwe samenwerking met u als opdrachtgever. Hierdoor is het resultaat altijd een doordacht en origineel ontwerp.

Uw website moet up-to-date zijn. Een goed bijgehouden website met actuele informatie is aantrekkelijk voor bezoekers. Integrity Design maakt websites die u eenvoudig zelf kunt beheren met een zeer gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (WordPress).

RESPONSIVE WEBDESIGN

Simpel gezegd passen responsive websites zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. Omdat de verscheidenheid aan beeldschermresoluties alsmaar toeneemt, is dit een belangrijk punt in de ontwikkeling van een website. Lees meer over responsive webdesign.

responsive-rhederoord

 

responsive-green

WAAROM INTEGRITY DESIGN?

 

Wat maakt ons uniek? Wij leveren websites voor grote en kleine klanten op maat. Hierin maken wij geen onderscheid. Voor elk budget hebben wij een passende oplossing zonder af te doen aan de kwaliteit.

Wij hebben een no-nonsense instelling en houden van transparantie een eerlijk zaken doen. Wij zorgen dat uw website niet alleen mooi wordt, maar zorgen daarnaast voor een hoge notering in Google. Hiervoor zijn vele mogelijkheden en hierin kunnen wij u uiteraard adviseren.

Wij geloven in het realiseren van mooie websites door een goede samenwerking.
Wij nodigen u daarom graag uit voor een vrijblijvend gesprek!

ing. Marc Tangelder
Eigenaar/contactpersoon

Ook een responsive website laten maken?…

Naam

Email

Telefoon