Projectomschrijving

Firstgear Cars is leverancier van nieuwe en jonge gebruikte luxeauto’s die staan voor passie, lifestyle en kwaliteit. Het aanbod bestaat o.a. uit Ferrari, Aston Martin, Porsche, Bentley, Jaguar, BMW, Mercedes-Benz en Audi.

Het rijden van een exclusieve auto is pure passie, het kopen ervan moet een belevenis op zich zijn. Zo ook dient de website op de potentiële koper afgestemd te worden met alle gemakken en volgens de laatste technische standaarden. Een geheel nieuwe maatwerk website is daarvoor ontwikkeld. Voor elke pagina is een PSD ontwerp gemaakt en vervolgens van PSD naar HTML5 en in het WordPress CMS systeem gebouwd, 100% maatwerk dus.

De responsive website is geschikt voor alle devices. Van een brede iMac, tot een smartphone of tablet. Overal een optimale beleving en met de mobile first gedachte. Met handige filters voor het aanbod van auto’s, gedetailleerde weergave van auto’s, diverse custom design pagina’s en seo optimalisaties. De website is tevens beschikbaar in 3 talen, is goed beveiligd en heeft een uitstekende performance.

Performance rapport Webpagetest.org:

Performance rapport GTmetrix.com: