updates
& inspiratie

Zoek je een stageplaats?

Zoek je een leuke plek voor een stage of afstudeeropdracht op het gebied van webdesign en/of marketing?

Integrity Design is een kleinschalig full-service internet bureau, gespecialiseerd in webdesign, webapplicaties en online marketing. Wij zijn gevestigd in het historische pand ’t Klooster aan de F.B. Deurvorststraat 43 in Ulft. In dit verzamelgebouw waar meerdere ondernemingen zijn gevestigd zijn het hele jaar door meerdere stagiaires van diverse disciplines aan het werk. Hierdoor maak je ook kennis met andere bedrijven en stagiaires.

Wie zoeken wij?

Zowel op het gebied van webdesign als marketing hebben we diverse leuke opdrachten. Ben je zelfstandig? Dan kunnen wij leuke opdrachten bedenken en kun je zelf je tijd indelen. Heb je meer begeleiding nodig dan is dat uiteraard ook mogelijk. Heb je kennis van marketing en marktonderzoeken, of kennis van programmeren? Vind je het leuk om websites te optimaliseren, of om juist creatief bezig te zijn met het ontwerpen? Er zijn genoeg mogelijkheden.

Erkend leerbedrijf

Wij staan bij SBB geregistreerd als erkend leerbedrijf. Voor niveau 4 leerlingen staan onze vacatures ook op stagemarkt.

Reageren?

Spreekt deze stageplek je aan? Stuur dan een korte motivatie en je CV naar marc@integritydesign.nl, of kom gerust een keer langs.