updates
& inspiratie

WordPress websites hosten met de juiste beveiliging

Voor alle websites geldt dat een zekere mate van beveiliging noodzakelijk is. Dit geldt uiteraard ook voor WordPress websites. Aangezien WordPress het meest gebruikte CMS systeem is ter wereld is het dus extra belangrijk om rekening te houden met hackers. Vergelijk als voorbeeld het besturingssysteem van Windows met Apple. Het Windows besturingssysteem wordt veel meer gebruikt dan dat van Apple en is dus mede door het grote aantal gebruikers eerder een prooi voor hackers.

Tegenwoordig worden er hoge eisen gesteld aan het hosten van websites als het gaat om snelheid en veiligheid. Dit is terecht en dus zeker het geval met websites die op WordPress draaien. Er komen regelmatig updates uit van het CMS systeem. Het is belangrijk om niet te lang te wachten met het updaten van het CMS systeem en het updaten van plugins.

Bij Integrity Design weten we dat en we zorgen ervoor dat uw website snel en veilig is. Dit doen we door het up-to-date houden het CMS syteem, plugins en het toepassen van extra veiligheidsmaatregelen op een website. Zo vangen wij onder andere de brute force attacks af en door middel van de juiste settings op de server en het .htacces bestand zo in te richten dat hackers weinig tot geen kans krijgen om de macht te krijgen over uw website. Uiteraard wordt vooraf een (externe) back-up gemaakt en wordt de website gecontroleerd nadien, want bij elke update kunnen er onverwachte dingen gebeuren.

Heeft u een WordPress website maar bent u niet tevreden over de snelheid of beveiliging, neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. De verhuiskosten zijn geheel gratis. Ons uitgangspunt is dat we een snelle en veilige hosting omgeving creëren voor al onze klanten. Bekijk onze webhosting pakketten voor meer informatie.