Naadloze integratie
website en ticketshop

Onze ervaring in het bouwen van websites voor evenementen, gecombineerd met een naadloze integratie met kaartverkoopsysteem Flextickets, maakt ons dé keuze voor jouw volgende project of event. Lees verder om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen.

Onze expertise in evenementenwebsites

Bij Integrity Design begrijpen we de unieke behoeften van evenementenorganisaties als geen ander. We weten dat een aantrekkelijke en functionele website van cruciaal belang is om je evenement te promoten, sponsors aan te trekken en belangrijker nog, om kaartjes te verkopen. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites die perfect zijn afgestemd op jouw evenement.

Naadloze integratie met kaartverkoopsysteem

Een goede website is belangrijk, maar het verkopen van tickets moet ook snel en gemakkelijk zijn. Daarom hebben we bij Integrity Design gekozen voor een naadloze integratie met Flextickets, een toonaangevend platform voor ticketverkoop. Met deze integratie kunnen jouw klanten eenvoudig en veilig online tickets verkopen, zonder gedoe.

Flextickets biedt diverse functies die perfect passen bij de behoeften van evenementenorganisaties. Of je nu vroegboekkortingen wilt aanbieden, verschillende ticketcategorieën wilt instellen, of speciale promotiecodes wilt gebruiken, Flextickets kan het allemaal. Bovendien biedt het platform uitgebreide rapportagemogelijkheden, zodat je altijd inzicht hebt in je ticketverkoop en de prestaties van je evenement.

Snel schakelen voor jouw evenement

We begrijpen dat de wereld van evenementen snel verandert en dat je soms snel moet handelen. Bij Integrity Design zijn we er trots op dat we flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Of je nu een last-minute evenement organiseert of een bestaande website dringend wilt upgraden, we kunnen snel schakelen en je een oplossing bieden die aan je behoeften voldoet.

Evenementen App

Welk evenement je ook organiseert, één ding hebben ze gemeen: de noodzaak om informatie vloeiend te delen en ervaringen te verbeteren. In sommige gevallen kan een statische website niet concurreren met de snelle en dynamische aard van een app. Wanneer programma’s veranderen en last-minute wijzigingen nodig zijn, bereik je de bezoekers met een pushbericht. Een app verandert jouw evenement in een interactieve en verbindende ervaring. Lees meer over de Evenementen App.

Conclusie

Als je een evenementenorganisatie bent die op zoek is naar een betrouwbare partner om een website met een ticketsysteem te bouwen, hoef je niet verder te zoeken. Integrity Design biedt de expertise en de ervaring om jouw evenement tot een succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen.

Contact opnemen