Integrity Design is een full-service webdesign bureau, gevestigd in de Achterhoek (Ulft). Onze klantenkring variëerd van zelfstandigen, het MKB, technisch innovatieve bedrijven, tot reclamebureau’s.

Het succes van een website is geen toeval. Onze missie is om visueel mooie en technisch krachtige websites te leveren, die goed vindbaar zijn!

Wij beschikken over alle kennis, middelen en mogelijkheden om uw website, webwinkel, bedrijfsfilm, motion graphic, logo of complete huisstijl te ontwikkelen. Voor zowel het ontwerp, hosting, domeinregistratie, social media, fotografie, zoekmachine optimalisatie, online marketing en nog veel meer, kunt u bij ons terecht.

  • Persoonlijk contact staat centraal. Wij maken een afspraak om de wensen door te nemen en maken vervolgens een offerte met desgewenst een voorbeeld van het ontwerp. Nagenoeg al onze klanten zijn enthousiast is over het eerste ontwerp in combinatie met de scherpe prijs.
  • Wij kunnen de website voor u beheren, maar door het gebruik van een  CMS (Content Management Systeem) kunt u zeer eenvoudig zelf uw site onderhouden, of nieuwsberichten plaatsen. Dit scheelt dus in de onderhoudskosten.
  • Wij zorgen ervoor dat uw site voldoet aan de standaards en zorgen dat deze goed door de zoekmachines gevonden kan worden. Desgewenst zetten wij hier speciale online campagnes op voor online marketing.

Bent u enthousiast, of wilt u meer weten? Laat dan een bericht achter op onze contact pagina, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Bekijk hier onze recente projecten.

Met vriendelijke groet,

Integrity Design
ing. Marc Tangelder
Eigenaar
M: 06 53 83 98 37
E: marc@integritydesign.nl