U zoekt een webdesign bureau in (omgeving) Doetinchem?

Integrity Design is een webdesign bureau, gevestigd in Ulft, 10km nabij Doetinchem. Wij maken websites en webapplicaties voor grote en kleine klanten. Je bent van harte welkom!

Wij geloven er in dat de mooiste resultaten ontstaan door een goede onderlinge samenwerking. Samen met onze creatieve experts gaan we voor het beste resultaat. Bekijk hier onze recente projecten.

  • Persoonlijk contact staat centraal. Wij maken een afspraak om de wensen door te nemen en maken vervolgens een offerte met desgewenst een voorbeeld van het ontwerp. Nagenoeg al onze klanten zijn enthousiast is over het eerste ontwerp in combinatie met de scherpe prijs.
  • Wij kunnen de website voor u beheren, maar door het gebruik van een  CMS (Content Management Systeem) kunt je zeer eenvoudig zelf de site onderhouden, of nieuwsberichten plaatsen. Dit scheelt dus in de onderhoudskosten.
  • Wij leveren professionele maatwerk websites. Dus geen 13 in een dozijn ’templates’. Iedere website is uniek.
  • Wij zorgen ervoor dat de website voldoet aan de huidige technische standaarden en zorgen dat deze goed door de zoekmachines gevonden kan worden. Desgewenst zetten wij hier speciale online campagnes op voor betere vindbaarheid. Integrity Design. Goed gevonden.

Het is onze missie om bedrijven uit Doetinchem en omstreken online beter op de kaart te zetten!

Wil je meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen? Laat dan een bericht achter op onze contact pagina, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Integrity Design
ing. Marc Tangelder
M: 06 53 83 98 37
E: marc@integritydesign.nl