updates
& inspiratie

Uw website design en beheer in Ulft?

Integrity Design, een full-service internetbureau gevestigd in Ulft (Gelderland). Het succes van een website is geen toeval. Onze missie is om onderscheidende websites te leveren, met een optimale vindbaarheid! We zijn gespecialiseerd in websites, webwinkels en internet marketing. Wij denken graag met u mee over uw online strategie. Voorop staat bij ons de persoonlijke benadering, kwaliteit, effectiviteit en integriteit.

Wij onderscheiden ons om de volgende redenen:

  • Wij beschikken over alle kennis, middelen en mogelijkheden om uw website, webwinkel, logo, huisstijl of bedrijfsfilm te ontwikkelen. Voor zowel grafisch ontwerp, hosting, domeinregistratie, logo ontwerp, brochures, drukwerk, fotografie, zoekmachine optimalisatie, online marketing en nog veel meer, kunt u bij ons terecht.
  • Onze overhead kosten zijn laag en we maken veelvuldig gebruik van open source programma’s, waardoor we een veel lagere prijs kunnen doorberekenen aan onze klanten.
  • Persoonlijk contact staat centraal. Wij maken een afspraak om de wensen door te nemen en maken vervolgens een offerte met desgewenst een voorbeeld van het ontwerp. Nagenoeg al onze klanten zijn enthousiast is over het eerste ontwerp in combinatie met de scherpe prijs.
  • Wij kunnen de website voor u beheren, maar door het gebruik van een  CMS (Content Management Systeem) kunt u zeer eenvoudig zelf uw site onderhouden, of nieuwsberichten plaatsen. Dit scheelt dus in de onderhoudskosten.
  • Wij zorgen ervoor dat uw site voldoet aan de standaards en zorgen dat deze goed door de zoekmachines gevonden kan worden. Desgewenst zetten wij hier speciale online campagnes op voor online marketing.

Voor recent werk bekijk onze portfolio. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. We nodigen u graag uit voor een kopje koffie!

Integrity Design
Marc Tangelder

E: marc@integritydesign.nl
T: 0315-745999