updates
& inspiratie

Technisch onderhoud WordPress

Tegenwoordig worden er hoge eisen gesteld aan het hosten van websites als het gaat om snelheid en veiligheid. De meeste websites worden tegenwoordig gemaakt op basis van een CMS systeem. Regelmatig worden er updates gedaan van deze systemen of van gebruikte plugins. Het is belangrijk om niet te lang te wachten met updates!

Bij Integrity Design weten we dat en we zorgen ervoor dat uw website snel en veilig is. Dit doen we door het up-to-date houden van software en het toepassen van extra veiligheidsmaatregelen op een website. Zo vangen wij onder andere de brute force attacks af en door middel van de juiste settings op de server en het .htacces bestand zo in te richten dat hackers weinig tot geen kans krijgen om de macht te krijgen over uw website.

Door middel van een onderhoudscontract zorgen wij ervoor dat ieder kwartaal of ieder jaar de website compleet wordt doorgelicht en wordt voorzien van de laatste updates.Uiteraard wordt vooraf een (externe) back-up gemaakt en wordt de website gecontroleerd nadien.

Heeft u nog geen onderhoudscontract afgesloten, maar u host wel een website bij ons? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ons uitgangspunt is dat we een snelle en veilige omgeving creëren voor al onze klanten.

Offerte