updates
& inspiratie

Persbericht: Integrity Design verhuisd naar ’t Klooster

Vanaf begin februari is Integrity Design gevestigd in ’t Kooster in Ulft. Het bedrijf van Marc Tangelder, gespecialiseerd in de ontwikkeling van websites, webapplicaties en marketing, levert oplossingen voor grote en kleine klanten.

Het historische pand aan de F.B. Deurvorststraat wordt tegenwoordig beheerd door IJzersterk Ondernemen en heeft als doelstelling om er een levendig bedrijvencentrum van te maken. Marc Tangelder is met Integrity Design een van de ondernemers die een kantoorruimte huurt in ’t Klooster.

“De verhuizing naar een groter kantoor was de juiste stap op het juiste moment. Ik had met Integrity Design behoefte aan een kantoor met een professionele uitstraling, wat meer ruimte en een prettige manier om klanten te ontvangen. Ik nodig iedereen uit om eens te komen kijken.”, aldus Marc Tangelder.

Dat geldt voor (potentiële) klanten en specialisten met wie Marc Tangelder samenwerkt, maar ook voor andere ondernemers die zich afvragen of het huren van een ruimte in het historische pand iets voor hen is. “Ik laat het graag zien. Als dat mensen kan overhalen om hierheen te komen, zou dat mooi zijn. Als er hier nog meer bedrijvigheid komt en we kunnen elkaar als ondernemers onderling versterken, dan is dat des te beter.”, maakt de webexpert duidelijk.