updates & inspiratie

Occasions Autodata/VWE weergeven in WordPress

Een autobedrijf heeft in de meeste gevallen een eigen occasion voorraadbeheersysteem. Voorbeelden hiervan zijn AutoData / Wheelerdelta en VWE. Hiermee worden de occasions en gegevens automatisch toegevoegd op autoverkoop websites zoals Gaspedaal, Autotrader, Autoscout24, ect. Deze websites bieden in de meeste gevallen een iframe aan welke je op een eigen website kunt plaatsen. Echter staan de gegevens dan niet écht op de website, kun je de vormgeving niet echt bepalen, is in sommige gevallen niet responsive en bovendien worden ze niet geïndexeerd door Google. Kortom, genoeg redenen om dit anders op te lossen!

Voorraadmodule voor WordPress autowebsites

Wil je onderscheidend zijn in de autobranche, dan kies je voor een maatwerk website, geheel in stijl en met een unieke uitstraling. Het is onze specialiteit om maatwerk websites te maken voor de autobranche. De voorraadmodule voor het automatisch tonen van de occasions sluit naadloos aan op het ontwerp. Wij hebben inmiddels diverse autobedrijven voorzien van deze koppeling. Bekijk hier een aantal voorbeelden:

Cabrioland

Cabrioland

Firstgear Cars

Firstgear

JSteam

JSteam

Autobedrijf Frazer

Frazer

Het actuele aanbod op een professionele manier weergeven op uw website?

Hoe werkt het?

Voor de autodealer verandert er niets. Zij voeren slechts op één plaats de auto’s in. De koppeling zorgt ervoor dat via XML alle gegevens van het voertuig worden opgehaald en opgeslagen in de database van WordPress. Dit heeft als voordelen dat je zelf de uitstraling kan bepalen en ben je niet langer afhankelijk van de vaak ouderwetse iframes. Als autobedrijf straal je hiermee je eigen identiteit uit. Bovendien kun je gebruik maken van de technieken die vandaag de dag vanzelfsprekend zijn, zoals een responsive ontwerp. En zeker niet onbelangrijk is dat alle data nu op de website staat en geïndexeerd kan worden door Google. Dus naast een betere uitstraling ook nog een betere vindbaarheid! Welk autobedrijf wil dat nou niet?

Doorlinken voorraad

Onder de noemer ‘Doorlinken Voorraad’ biedt Hexon XML koppelingen aan. De occasions worden in het systeem van Hexon ingelezen en vervolgens doorgestuurd naar alle gewenste portals. Het invoeren van de voertuigen op meer dan één plaats behoort hiermee tot het verleden. Echter, zijn we hiermee nog niet klaar om deze data te vertalen naar een WordPress website. Een technisch lastig verhaal, maar kort gezegd zorgt Integrity Design voor de maatwerk implementatie in uw WordPress website en zorgt ervoor dat de koppeling goed werkt, zodat de auto’s automatisch worden weergegeven op uw website.

Ben je als eigenaar van een autobedrijf toe aan een update van je huidige website, of wil je gewoon het actuele aanbod op je website tonen, vindbaar en in je eigen stijl? Neem dan contact met ons op en wij verzorgen dit traject. Bekijk onze gerealiseerde projecten, of vraag ons vrijblijvend voor advies.

De voordelen op een rij

  • Eén invoersysteem voor occasions
  • Occasions op website in eigen huisstijl
  • Gedetailleerde weergave met duidelijke foto’s
  • Responsive weergave; geschikt voor tablet en mobiel
  • Beter vindbaar in Google
  • Real-time verwerking
  • Snelle verwerking
  • Diverse maatwerk oplossingen mogelijk

Over Integrity Design

Integrity Design bedenkt en ontwerpt websites en webapplicaties. Met onze expertise in de automotivebranche en verregaande kennis van WordPress, kunnen wij uw website bouwen geheel naar wens. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. U kunt rekenen op een team van designers en programmeurs waarmee we al diverse autobedrijven hebben geholpen naar alle tevredenheid.

Ja, ik wil vrijblijvend advies