updates
& inspiratie

Leadinfo: weten welke bedrijven jouw website bezoeken?

Weten welke bedrijven jouw website bezoeken? Directe leads in een handig overzicht of ontvangen in je mailbox? Wacht niet langer en probeer 14 dagen gratis de leadgeneratie software van Leadinfo.

Als partner van Leadinfo kunnen wij u uiteraard aanmelden en het benodigde script op de website plaatsen en u verder op weg helpen. Na de proefperiode kunnen we zien welk maandbedrag benodigd is op basis van het aantal herkende bedrijven en kun je het abonnement starten. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Hoe werkt het?

IP adressen van bedrijven worden bijgehouden in een uniek samengestelde database. Vervolgens toont Leadinfo op een overzichtelijke manier bedrijfsgegevens, email-adressen en LinkedIn profielen. Zo heeft u alle informatie die u nodig heeft om het eerste contact te leggen allemaal vanuit één overzichtelijk dashboard.

Het is niet nodig om uw website te voorzien van een cookie-melding, maar het is wel onze aanbeveling om dit op te nemen in het privacy beleid. Uiteraard kunnen wij hierbij helpen.

Leads opvolgen

Op basis van de informatie kun je al snel identificeren wat voor een soort lead het is. Het meest voor de hand liggende follow-up is door een telefoongesprek. Omdat bedrijven niet altijd op de hoogte zijn van de mogelijkheden van deze leadgeneratie technieken is het goed om het volgende in acht te nemen.

  • Speel in op de interesse dat het bedrijf heeft getoond, bijvoorbeeld door te kijken welke pagina’s het bedrijf heeft bezocht.
  • Vraag om bevestiging en zorg ervoor dat je met de juiste persoon spreekt.
  • Wees eerlijk. Refereer altijd aan Leadinfo als iemand er naar vraagt.
  • Vraag desgewenst om een LinkedIn verzoek en wees transparant.

Leadinfo gratis proberen?

Neem contact op ons en we activeren graag jouw Leadinfo account. Dit is gratis en 100% vrijblijvend! Als je na 14 dagen Leadinfo wilt blijven gebruiken, dan krijg je van ons een scherpe prijs op basis van het aantal herkende bezoekers per maand. Als er minder bedrijven worden herkend, dan betaal je namelijk minder. Wel zo eerlijk!

Ja, ik wil het proberen!