updates
& inspiratie

Klantbeoordelingen schept vertrouwen

Wij streven naar 100% tevreden klanten. Dat is bijna onmogelijk, maar het lukt ons aardig. Vandaar dat we de ervaringen van onze klanten graag laten zien op onze website.

Sinds kort hebben wij een beoordeling systeem beschikbaar gesteld waarbij klanten zelf de werkwijze van Integrity Design en de ervaringen kunnen melden. Klanten kunnen zelf een beoordeling geven met een motivatie en een keuze uit het aantal sterren van 1 tot 5. Hiermee proberen we op een transparante manier duidelijk te maken wat klanten over ons zeggen. Hiermee hopen we natuurlijk dat dit vertrouwen schept aan toekomstige klanten.

Onze beoordelingen kun je vinden op de pagina klantbeoordelingen. Rechtsboven staat het gemiddelde resultaat weergegeven. Een prominente plek, omdat we trots zijn op het resultaat. Nog lang niet alle klanten hebben gebruik gemaakt van deze service dus bij deze roepen we onze klanten op om een beoordeling te geven. Dit kan eveneens op deze pagina.

Resultaten in Google

Als je de beoordelingen gestructureerd opzet, dan kan Google dit weergeven in de zoekresultaten. Dit ziet er bijvoorbeeld zo uit:

Aangezien we werken met het WordPress CMS systeem hebben we gekozen voor de plugin WP Customer Reviews. Deze plugin had wel wat maatwerk nodig. Met name de vertaling en de layout was niet netjes in onze ogen. Wilt u ook een beoordelingssysteem op de website? Neem contact op voor de mogelijkheden.