updates
& inspiratie

Gegarandeerd een Top 10 positie in Google!

Search Engine Optimization (SEO) is van groot belang om hoog in Google te eindigen. Immers de meeste bezoekers kijken niet verder dan de eerste of tweede pagina van Google. Het is dus vanzelfsprekend om zo hoog mogelijk in de organische zoekresultaten te eindigen. Wil je snel resultaat en niet investeren in de website, dan is Google Adwords (advertenties in Google) een goed alternatief.

Met onze kennis van webdesign en SEO bieden wij onze klanten op no-cure-no-pay basis een contract aan voor een gegarandeerde top 10 positie in Google met meerdere vooraf overeengekomen zoekwoorden. U gaat pas betalen wanneer u verschijnt in de top 10 met de afgesproken zoekwoorden. Voor een vast laag maandbedrag zorgen wij dat uw website in de top 10 van Google komt en blijft!

Vele bedrijven houden zich bezig met SEO, maar Integrity Design levert kwalitatieve websites met een gebruiksvriendelijk CMS systeem, geoptimaliseerd voor Google. Daarom zijn wij overtuigd dat wij voor u een top 10 positie kunnen realiseren met onze professionele en SEO geoptimaliseerde websites. Uiteraard zijn er zoekwoorden, mede afhankelijk van concurrenten waarbij een top 10 positie halen zeer onwaarschijnlijk is. Hierover geven wij uiteraard een helder en eerlijk advies.

Meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan even contact op.
Contactpersoon: Marc Tangelder, tel: 0653839837, of mail naar: marc@integritydesign.nl