updates
& inspiratie

Een goede online strategie is essentieel

Internet speelt een steeds grotere rol in onze maatschappij. Sterker nog, veel communicatie geschiedt tegenwoordig digitaal en ook onze eerste oriëntatie op een nieuw product of dienst gaat via internet. “Uiteindelijk draait het erom dat je website goed wordt gevonden op het internet, want alleen met een mooie nieuwe website ben je er nog niet ”, aldus Marc Tangelder van Integrity Design.

Marc Tangelder is inmiddels alweer acht jaar eigenaar van Integrity Design. Met zijn full service internetbureau kan hij voor bedrijven die hun online vindbaarheid willen verbeteren een online marketingstrategie op maat maken. Vaak begint dat met het ontwikkelen van een goed functionerende en aantrekkelijke ogende website. “Oriëntatie geschiedt steeds meer online. Bovendien oordelen mensen heel erg snel. Dat betekent dat je website visueel een positief gevoel moet oproepen en betrouwbaarheid moet uitstralen. Ook moet je website beschikbaar zijn voor de verschillende devices die mensen gebruiken, dus niet alleen desktops en laptops maar ook tablets en smartphones.

Een van de peilers van Integrity Design is het ontwikkelen van (maatwerk) applicaties. Eén daarvan is het ticketverkoopsysteem Flextickets. Flextickets is een veilig en transparant systeem voor de verkoop van je tickets, dat naast de scherpe tarieven ook gebruikersgemak en service biedt. Bij Flextickets betaal je per boeking in plaats van per ticket. Bij de meeste ticketsystemen betaal je een bedrag per verkocht ticket. Tel uit je winst!

Meer weten? Bel 06-53839837, of stuur een e-mail naar: marc@integritydesign.nl