updates
& inspiratie

Binnen 5 minuten een offerte op maat

Complexe producten slim onderbrengen in een op maat gemaakte Product Configurator zorgt voor een zeer korte doorlooptijd bij het maken van offertes en zorgt bovendien voor de reductie van fouten. Onder een Product Configurator verstaan we een applicatie dat helpt bij het samenstellen en verkopen van complexe (industriële) producten via het internet.

Integrity Design bedenkt, ontwikkelt en beheert uw op maat gemaakte webbased Product Configurator. De meeste toepassingen op de markt zijn te complex, te duur,  te log en bevatten teveel mogelijkheden die zelden worden toegepast in de praktijk. Wij bouwen een slimme, webbased Product Configurator in een door ons ontwikkeld platform op basis van de laatste technieken in een Microsoft omgeving. (ASP.NET / MS-SQL). De applicatie kan zowel intern als extern door resellers gebruikt worden en is toegankelijk op elk platform. Desktop pc, tablet én mobiel!

Vraag voor meer informatie een vrijblijvend gesprek aan. Hierin kunnen wij ook een demo laten zien van enkele gerealiseerde projecten.

Contactpersoon: Marc Tangelder
Email: marc@integritydesign.nl
Telefoon: 06-53839837

Bekijk case