Het ontwerpen van een webshop omvat verschillende functies en disciplines, die op de achtergrond zorgen voor een goede afwikkeling van het verkoopproces. Integrity Design ontwikkelt webshops op maat en zorgt dat deze aansluiten aan de verwachtingen van de bezoekers.

Wij leggen de basis voor uw nieuwe of verbeterde webwinkel zodat u succesvol online kunt verkopen. De prijs die we daarvoor rekenen, betaalt zichzelf binnen afzienbare tijd terug.

Het juiste gevoel

Het zijn vaak kleine details die ervoor zorgen dat de klant besluit een online aankoop te doen. Een mooi ontwerp, overzichtelijke presentatie van producten en een betrouwbare professionele uitstraling helpen de klant bij het maken van een keuze. Integrity Design begrijpt dit en speelt hier met een origineel ontwerp op in.

Betalingen

idealEén van de sleutelfactoren die het succes van een webshop bepalen, is het aanbod aan betaalmogelijkheden dat aansluit bij de betaalbehoefte van de potentiële klant. Een weloverwogen keuze voor de best passende betaalmethoden in een webshop is daarom belangrijk. Integrity Design biedt de mogelijkheid om diverse online betaalsystemen zoals iDEAL, PayPal en creditcard op te nemen in uw webshop.

Responsive

Uiteraard kan uw webwinkel responsive worden gemaakt. Met andere woorden geschikt voor alle mobiele apparaten. Wel zo handig, omdat een smartphone en iPad niet meer weg te denken zijn. Door niet in te spelen op deze markt kunt u een aanzienlijk deelte van uw omzet missen.

ref-glasseswines-1