De websites die wij maken zijn altijd responsive, dat wil zeggen gemakkelijk leesbaar op elk apparaat. Of dit nu een groot scherm van uw PC is of het scherm van uw mobiele telefoon.  Een effectieve website is een digitaal visitekaartje van uw onderneming. Het is vaak de eerste indruk die de klant van u krijgt. Daarom moet deze goed zijn.

Het loont de moeite om te investeren in een professionele en functionele website die goed vindbaar is. Integrity Design begeleidt u tijdens het hele proces, van eerste idee tot en met de nazorg.

Integrity Design maakt websites die net even anders zijn. Mooi, onderscheidend en op basis van de nieuwste technieken. Design en development komen tot stand in nauwe samenwerking met u als opdrachtgever. Hierdoor is het resultaat altijd een doordacht en origineel ontwerp.

Zelf uw website onderhouden?

Uw website moet up-to-date zijn. Een goed bijgehouden website met actuele informatie is aantrekkelijk voor bezoekers. Integrity Design maakt websites die u eenvoudig zelf kunt beheren met een zeer gebruiksvriendelijk Content Management Systeem. Wilt u het beheer van uw website liever niet, of slechts gedeeltelijk zelf doen, dan verzorgen wij dat graag voor u.

Responsive websites

Simpel gezegd passen responsive websites zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. Omdat de verscheidenheid aan beeldschermresoluties alsmaar toeneemt, is dit een belangrijk punt in de ontwikkeling van een website. Lees meer over responsive websites.