Integrity Design is een innovatieve ontwikkelaar van webapplicaties. Wij leveren slimme en duurzame webapplicaties en zijn tevens uw betrouwbare partner in applicatiebeheer.

Waarom een webapplicatie gebruiken?

Een webapplicatie vergroot de service naar interne en externe klanten. Webapplicaties zijn online beschikbaar met behulp van een internet browser, dat op elk systeem te vinden is. Lastige lokale installaties zijn daarmee overbodig. Vanaf elke locatie met internetverbinding kan de applicatie worden aangeroepen. Relevante informatie wordt veilig en centraal opgeslagen in een database en iedereen werkt met de meest recente informatie.

Maatwerk applicatie?

Veelal bestaat het idee dat standaard software een aantal voordelen heeft ten opzichte van maatwerk software. Bij maatwerk software denkt men vaak aan lange en kostbare ontwikkelingstrajecten. Dit is in veel gevallen echter niet waar. Organisaties vragen vaak om specifieke functionaliteit dat bij standaard software pakketten niet of lastig te programmeren is. Kies je voor standaard applicaties, dan kies je vaak voor een groot platform met uitgebreide functionaliteit, welke voor een groot gedeelte overbodig is. Het eindproduct van standaard software sluit daarom in de meeste gevallen niet aan bij de initiële vraag. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

CONTACT

Webapplicatie op maat!

Kwaliteit, prijsbewust, innovatief, betrokken...

CONTACT