Projectomschrijving

Voor QING hebben wij de website onder handen genomen. Met een complete re-design van het bestaande platform in WordPress CMS hebben wij getracht om de verschillende competenties volledig tot hun recht te laten komen.

Over QING

QING is een eigenzinnig ingenieursbureau. Onze consultants, adviseurs, projectmanagers en engineers leveren innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van industriële automatisering, speciaalmachinebouw en energie. Wij doen dat voor een groot aantal opdrachtgevers in de voedselproducerende en -verwerkende industrie, in de verpakkingsindustrie, voor vastgoedontwikkelaars en -exploitanten, onderwijsinstellingen en voor overheden en semi-overheden.

 

“QING groep bestaat uit verschillende disciplines met elk hun eigen kennis en kunde in huis. Door deze diversiteit was het voor de bezoeker van onze site soms onduidelijk, wie QING is en wat wij voor de bezoeker kunnen betekenen. De site had verduidelijking, structuur en een professionelere uitstraling nodig. Integrity Design heeft ons hier zeer kundig mee geholpen. De verduidelijking, structuur, uitstraling en onze vindbaarheid zijn sterk verbeterd door Integrity Design. Marc heeft goed geluisterd naar onze wensen en heeft middels eigen ideeën ook verbeterpunten aangedragen. Afspraken worden nagekomen en de service van Marc was zowel gedurende het project, als nadien top! Te allen tijde is Marc bereid om ons te woord te staan. Prettige samenwerking en een mooi resultaat!”
Mayke Stroeken, QING