Het gebruik van het internet verplaatst zich steeds meer van de desktop-PC naar allerlei mobiele apparaten die een stuk kleiner zijn. Een standaard website voldoet in veel van de gevallen niet aan de mobiele internetstandaarden.

Om strategisch de mobiele markt te betreden, is een responsive website een must. Integrity Design ontwerpt en ontwikkelt toegankelijke en gebruiksvriendelijke responsive websites, die makkelijk leesbaar zijn op mobiele apparatuur.

Digitaal visitekaartje

U kunt voor iedere medewerker van uw bedrijf een pagina maken met alle contact- en Social Media-gegevens. Met handige click-to-action buttons kunt u direct bellen, mailen, de route berekenen, of de contactgegevens opslaan op uw mobiel (vCard). Erg handig wanneer u geen zin heeft om deze handmatig in te voeren!

Responsive

Een mobiele website kan gemaakt worden naast uw bestaande website, maar responsive websites passen zich aan naar de scherm resolutie die een bezoeker van de website gebruikt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Er is slechts één website die veranderd kwa layout afhankelijk welk resolutie er gebruikt wordt. Gezien de verscheidenheid in beeldscherm resoluties alsmaar zal toenemen wordt dit een belangrijk punt in de ontwikkeling van een website. Lees meer.

samsung-galaxy-screenshot
mobile-rhederoord