Het gebruik van het Internet verplaatst zich steeds meer van de desktop-PC naar allerlei mobiele apparaten die een stuk kleiner zijn. Er zijn veel toepassingen denkbaar die specifiek voor mobiel ontworpen moeten worden.

Om strategisch de mobiele markt te betreden, is een mobiele website op maat een must. Integrity Design is zeer ervaren in het ontwerpen en ontwikkelen van toegankelijke en gebruiksvriendelijke mobiele websites. Tegenwoordig zijn de meeste websites responsive, dat wil zeggen geschikt voor tablets en smartphones terwijl er maar één source (CMS) onderhouden hoeft te worden.

Mobiele apps

Om een toepassing te maken voor mobiele apparaten is het mogelijk om apps te laten ontwikkelen, geschikt voor Apple, Android, of Windows, maar door de komst van responsive webdesign is het in veel gevallen veel voordeliger en eenvoudiger om een mobiele webapp te maken.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van mobiele apps, of voor advies.

Recente mobiele toepassing: Beoordeling restaurant

Niet alle horeca gelegenheden hebben de wens om aangesloten te zijn bij beoordelingssystemen zoals Iens of Couverts, maar willen toch graag weten of alles wel echt naar wens was. Hiervoor hebben wij een speciale toepassing ontwikkeld, zodat u uw gasten kunt vragen naar een beoordeling van uw restaurant, brasserie of lunchroom. Lees meer…

beoordeling-horeca