Integrity Design is een innovatieve ontwikkelaar van maatwerk software. Wij leveren slimme en duurzame applicaties en zijn uw partner in applicatiebeheer.

Waarom maatwerk?

Vaak bestaat het idee dat standaard software een aantal voordelen heeft ten opzichte van maatwerk software. Denkt u bij maatwerk software ook aan lange en kostbare ontwikkelingstrajecten? Het tegendeel is vaak waar! Organisaties willen vaak specifieke functionaliteit die bij standaard software pakketten niet of lastig te programmeren is. Met standaard software, kiezen klanten voor een groot platform met uitgebreide functionaliteit, die voor een groot gedeelte overbodig is. Het eindproduct sluit daardoor in de meeste gevallen niet aan bij de aanvankelijke vraag.
Wij maken op een snelle manier functionele en gebruiksvriendelijke webapplicaties die nauw aansluiten bij uw wensen. Daarna blijven we betrokken bij verdere ontwikkeling of onderhoud van de software.

Vertrouwen

Bij het definiëren van een opdrachtomschrijving van een te ontwikkelen applicatie zijn doorgaans veel onzekerheden. Mogelijkheden zijn onduidelijk en inzichten van de klant komen pas veel later. Om dit proces in goede banen te leiden werken wij met de ‘Scrum methode’. Een deadline wordt in Scrum altijd gehaald. Dit kan door een project in kleinere blokken (sprints) te hakken en snel resultaat te boeken. De kracht van deze methode is dat al in een vroeg stadium een werkende applicatie wordt opgeleverd. De opdrachtgever heeft daarmee al vroeg in het traject inzicht in de status en de voortgang van het project.

CONTACT

INTEGRITY DESIGN helpt uw bedrijf groeien!

Kwaliteit, prijsbewust, innovatief, betrokken...

CONTACT