De continuïteit van bedrijven wordt bepaald door tevreden klanten die bereid zijn producten en diensten af te nemen. Met de groei en het belang van het internet, is het hebben van een internetmarketingstrategie een must.

Integrity Design kan u helpen van de ontwikkeling van een online marketingplan tot de ontwikkeling van online advertenties, e-mail marketing, blogging of zoekmachinemarketing. Een geïntegreerde aanpak zorgt voor een continue stroom van nieuwe klanten.

Social Media

socialmedia-cursusSocial Media kunnen voor veel extra leads voor websites en webwinkels zorgen. Een succesvolle campagne op sociale netwerken draait niet om de kwantiteit, maar om de kwaliteit. Het gaat vooral om de kwaliteit van de relaties die u opbouwt en niet om hoeveel traffic u genereert. Het opzetten en onderhouden van Social Media kost tijd en expertise. Heeft u dit niet in huis? Dan kunt u het beter uitbesteden. Wilt u weten hoe Social Media voor uw bedrijf ingezet kunnen worden? Volg dan onze cursus Social Media. Deze cursus duurt één dagdeel.

Google Adwords

google-adwordsDe meeste websitebezoekers vinden uw website ongetwijfeld via Google. Het is daarom belangrijk dat u goed zichtbaar en vindbaar bent in deze zoekmachine. U kunt hiervoor Google Adwords gebruiken. Google laat bedrijven reclame maken op de Google-websites én op websites die gebruik maken van Google AdSense. Dit zijn advertenties gebaseerd op zoekwoorden die u zelf bepaalt. Integrity Design maakt pas na een analyse van de juiste zoekwoorden een campagne, die uw advertentie aan het juiste publiek toont. U betaalt per klik en u bepaalt zelf de hoogte van het advertentiebudget.

SEO

grafiekSearch Engine Optimization (SEO) is van groot belang om hoog in Google te eindigen. De meeste bezoekers kijken immers niet verder dan de eerste of tweede pagina van Google. Het is dus belangrijk om zo hoog mogelijk in de organische zoekresultaten te eindigen. Met een door ons SEO-geoptimaliseerde website kunnen wij voor u een top tien positie behalen in Google.

Websiteanalyse

Wilt u weten hoe gebruiksvriendelijk en zoekmachinevriendelijk uw website is? Dat kan, met de gratis websiteanalyse die Integrity Design graag voor u uitvoert. Wij geven u vervolgens graag advies hoe u de ranking of conversie van uw website kunt verhogen.

Gerelateerde artikelen internet marketing:

CONTACT

INTEGRITY DESIGN helpt uw bedrijf groeien!

Kwaliteit, prijsbewust, innovatief, betrokken...

CONTACT