Integrity Design – Een full-service ontwerpbureau. Het ontwerp van de huisstijl is vaak de start van een project. Door de visuele stijl (logo, kleur, typografie) van uw bedrijf te definiëren, kunnen we snel uw huisstijl ontwerpen.

De opdrachtgever is betrokken vanaf het eerste ontwerp. Hierbij wordt rekening gehouden met het product en/of diensten, tijdsduur, kosten, eisen en wensen. Bij een huisstijl kun je denken aan een logo, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en brochures. Bij een huisstijl leveren we het logo in gangbare digitale drukformaten op en zijn volledig voor uzelf beschikbaar voor andere doeleinden.

Heeft u al een huisstijl, dan kunnen we deze desgewenst verbeteren. De uitstraling van uw website wordt uiteraard afgestemd op uw (al bestaande) huisstijl.

Logo ontwerp.

Het is van belang dat een logo herkenbaar, eenduidig en passend bij uw onderneming is. Uw klant moet u door het zien van uw logo en huisstijl in positieve zin kunnen herkennen.

Visitekaartjes.

Integrity Design ontwerpt uw visitekaartjes en neemt de zorg van u uit handen voor het leveren van drukwerk. Hierbij worden bestanden aangeleverd die voldoen aan de eisen van de drukker.

Briefpapier ontwerp.

Een belangrijk onderdeel van uw huisstijl is uw briefpapier. Natuurlijk moet u briefpapier voorzien zijn van uw logo en alle contactgegevens. Het ontwerp en drukwerk kunt u aan ons uitbesteden desgewenst.

Brochures.

Altijd prettig om iets achter te laten bij uw klanten. Dit kan prima een brochure zijn met daarin uw gegevens en producten. Naast online promotie blijft gedrukte media nog steeds zeer belangrijk om klanten te informeren.

Websites.

Integrity Design is vooral actief in het maken van websites. Wij brengen uw wensen kaart en leveren snel een professioneel ontwerp. Voordat de website online komt heeft u de mogelijkheid om deze in een testomgeving te beoordelen. Alles wat bij webdesign komt kijken (hosting, domeinregistratie, CMS, zoekmachine optimalisatie, marketing, etc.) regelen wij voor u.

Vragen?

Integrity Design
Parkstraat 39
7071 VX Ulft
W: www.integritydesign.nl
E: info@integritydesign.nl